Emboirats

2n cicle d’hivern d’espectacles familiars de petit format

La ciutat de Balaguer segueix apostant per crear oci familiar durant les diferents èpoques de l’any.

L’any passat s’estrenava l’activitat “Emboirats”, una activitat que oferia espectacles de petit format en diferents equipaments municipals, durant els mesos d’hivern a la ciutat de Balaguer.

Degut a la bona acollida, des de l’àrea de Cultura de l’Impic, s’organitzava l’“Assollellats”, un cicle de primavera d’espectacles familiars als parcs urbans.

Aquest proper diumenge 1 de desembre es donarà el tret de sortida a aquesta segona edició dels “Emboirats” amb l’espectacle Les set cabretes i el llop de la Cia Xip Xap al casal Lapallavacara, i es realitzarà la cloenda del cicle el diumenge 1 de març al Teatre Municipal amb l’espectacle Gran reserva de Monti&Cia.

Com en l’edició anterior, el primer dia del cicle, es repartirà a tots els assistents un passaport amb el que si els participants segellen tots els equipaments de l'”Emboirats”, entraran al sorteig de diversos regals, entre ells, entrades per veure gratuïtament la cloenda del cicle al Teatre Municipal.

La novetat d’enguany és que es limitarà l’aforament dels diferents equipaments, i es cobrarà 1 € d’entrada a partir d’ 1 any, per tal d’assegurar la qualitat dels espectacles.Edicions anteriors: 2018-2019