Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

OFICINA
VIRTUAL

Inscripció comparses al Carnestoltes 2019


INSCRIPCIONS TANCADES

Carnestoltes

Omplir aquest formulari per inscriure la comparsa. En el cas d'escola, associació, etc., indiqueu el nom i cognom del responsable de la inscripció i el NIF i número de compte de l'entitat.

Els camps acompanyats de l'asterisc* són obligats.


Nom col·legi, associació, etc.:
CIF:
Nom representant: *
Cognoms representant: *
NIF
CIF
NIE
*
*
*
Adreça: *
Correu electrònic: *
Població: *
Codi postal: *
Telèfons de contacte: *
Nom de la comparsa: *
Núm de persones: *
Dies de rua: Dissabte      Diumenge
Observacions
(cançó de la coreografia, ...):

Dades bancàries
IBAN Entitat Sucursal DC Compte
* * * * *


Accepto els termes i condicions

En compliment del Reglament UE núm. 2016/679 General de Protecció de dades (“RGPD”), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament exclusiu per l’Ajuntament de Balaguer. No es cediran a tercers excepte sota obligació legal. Sempre que l’usuari no hagi revocat el seu consentiment, les dades proporcionades es conservaran indefinidament amb els objectius pels quals han estat obtingudes.

També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació o eliminació de les dades, al correu electrònic: dpd@balaguer.cat, amb la corresponent identificació.

La inscripció en qualsevol activitat, comporta l’acceptació i adopció de la normativa de règim intern, tant del procés d’inscripció/baixes, com de les instal·lacions municipals a utilitzar.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat