Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

OFICINA
VIRTUAL

Inscripció al taller de cuina 'Esmorzars Saludables'


INSCRIPCIONS TANCADES

Dia: dijous 23 de maig de 2019
Hora: 20.00h
Lloc: casal Lapallavacara
Preu: gratuït
Organitza: Ajuntament de Balaguer, amb la col·laboració de l’ABS de Balaguer.

El taller consisteix en l'elaboració de diferents àpats saludables que es poden incloure en l'esmorzar o el berenar de cada dia. Preparacions apetitoses i divertides. Les persones participants elaboraran els plats per posteriorment tastar-los.

L'objectiu del taller és Conèixer i aprendre a elaborar opcions saludables d'esmorzars per disminuir el consum de sucres i productes processats.

Aquesta xerrada-taller està inclosa dins d'un cicle de xerrades que finalitzaran la primera setmana de juny, totes elles estan incloses dins del programa Nereu 2018/2019 i tenen com a finalitat sensibilitzar i treballar els hàbits saludables en la població.

Nom:
Cognoms:
NIF
CIF
NIE
Adreça:
e-mail:
Població:
Codi postal:
Telèfon de contacte:
Telèfon mòbil:
Data de naixement:
Observacions:

IMPORTANT: En cas de ser menor d'edat omplir la següent informació del pare/mare, tutor/tutora:
Nom:
Cognoms:
DNI:
 
Accepto els termes i condicions

En compliment del Reglament UE núm. 2016/679 General de Protecció de dades (“RGPD”), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament exclusiu per l’Ajuntament de Balaguer. No es cediran a tercers excepte sota obligació legal. Sempre que l’usuari no hagi revocat el seu consentiment, les dades proporcionades es conservaran indefinidament amb els objectius pels quals han estat obtingudes.

També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació o eliminació de les dades, al correu electrònic: dpd@balaguer.cat, amb la corresponent identificació.

La inscripció en qualsevol activitat, comporta l’acceptació i adopció de la normativa de règim intern, tant del procés d’inscripció/baixes, com de les instal·lacions municipals a utilitzar.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat