Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fires i mercats


Fira Balaguer tanca les seves portes amb un balanš positiu i milers de visitants

Ahir va tenir lloc el darrer dia de la Fira amb una gran afluència de públic que varen gaudir d’un dia on la climatologia va acompanyar en tot moment.

Al matí, va tenir lloc el XVI è Concurs de Paletes de les Terres de Lleida resultant els guanyadors la parella de Mata, (Girona) Vicenç Serra i Lluís Juglar, el segon premi la parella de Ponts, Josep Vidal i Mario Ventosa i el tercer premi la parella de Vilobí d’Onyar, Ramon Oliveras i Jordi Gener.

Pel que fa a l’altra activitat que des de fa nou anys s’organitza dins el marc de la Fira, la trobada de puntaires, enguany hi varen participar unes 250 de tot el territori català i el premi al grup més ben conjuntat, donat per l’ajuntament de Balaguer, se’l va endur el grup d’ Olesa de Montserrat.

Cal destacar que en motiu de la celebració de la 50ena edició de Fira Balaguer, i aprofitant la Nit de l’expositor es va fer un petit homenatge a aquells expositors que porten més anys participant a la Fira demostrant la seva fidelitat per la mateixa.

Ells varen ser tres empreses de Balaguer: J. Pla, SA, Cicles Pedra i Boutique Infantil i dues de fora de la ciutat, Pelleteria Ribalta de Mollerussa i Tallers A. Miquel, de Sidamon. Enguany, l’organització vol destacar la qualitat dels estands ubicats al sector comercial i de serveis amb uns muntatges espectaculars que han donat a la fira un toc de distinció així com també l’èxit de participació en totes les activitats programades dins l’aula de tasts i demostracions organitzada conjuntament amb el departament d’ Agriculutra i Prodeca donant l’oportunitat als visitants de la Fira en conèixer i assaborir aquells productes de proximitat d’una manera diferent i més didàctica aconseguint que els nens i nenes comencessin també a familiaritzar-se amb aquests elements gastronòmics.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat