Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fires i mercats


Prčvia Fira de Santa Llúcia 2011

LA FIRA MERCAT DE SANTA LLÚCIA S ESTÈN PER DIFERENTS CARRERS DEL CENTRE HISTÒRIC DE BALAGUER AMPLIANT L’EXPOSICIÓ AMB UN PLE DE GOM A GOM

El Mercat de Santa Llúcia que se celebrarà el dissabte dia 3 de desembre durant tot el dia,  amplia el seu espai per tal de poder acollir la demanda de paradistes passant de les 50 parades a les 70 d’ enguany.

Concretament s’ha marcat un circuit que abarcarà els carrers d’Avall, plaça Sant Jaume, carrer de l’Escala, plaça del Pou, carrer Major i porxos del Mercadal que enllacen aquest carrer amb el d’Avall amb la intenció d’ esdevindre un gran mercat nadalenc on s’hi podrà trobar tots aquells articles necessaris per començar a preparar aquestes festes tan especials.

Com a novetat d’enguany, el comerç d’aquesta zona tan emblemàtica ha volgut participar activament en aquest esdeveniment col·laborant en el seu muntatge i organitzant un joc entre totes les botigues anomenat “El joc del caganer”, figura típicament catalana que no pot faltar en cap pessebre.

Per això, la fira- mercat de santa Llúcia estrenarà aquesta nova imatge que servirà de cartell promocional d’aquest gran mercat.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Balaguer, Antoni Velimelis, ha manifestat que “amb aquesta ampliació volem donar cabuda a totes les demandes de parades existents, a la vegada que involucrem al comerç del Centre Històric en aquesta gran fira-mercat tradicional fent un salt qualitatiu.”

També destacar que, com a novetat, tindrà lloc una mostra d’aviram viu on tots els nens i nenes que ho desitgin podran veure els animalets, a la plaça del Pou tot recordant l’antic Mercat de l’ Aviram que es feia allà mateix.

Un any més, el Patge Reial ens farà una primera visita perquè tots aquells nens i nenes que ja tinguin la carta dels reis a punt la puguin començar a portar.

El lloc de recepció del patge que hi serà al matí de 10 h a 13 h i per la tarda de 17 h a 20 h serà a l’emblemàtica plaça del Pou.

Tampoc hi faltarà la típica castanyera ubicada a la mateixa plaça del Pou.

 

 

Per a més informació:

Àrea de Promoció Impic

TF 973 446 606

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat