Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fires i mercats


El concurs de mels 'reina de mels' emmarcat dins la jornada tècnica de l'apicultura premia les millors mels de Catalunya en el marc de Fira Q Balaguer, producte referent dins la nova fira

El passat dissabte dia 28 d’abril i dins el marc de Fira Q Balaguer va tenir lloc la Jornada Tècnica de la mel organitzada pel departament d’ Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural amb un centenar d’apicultors provinents de tot Catalunya.

Cal destacar la qualitat de les ponències encapçalades, un any més, pel Sr Antonio Gómez Pajuelo, consultor apícola , que va repassar totes les inquietuds del sector així com també va aportar solucions als problemes actuals.

Paral·lelament a la jornada va tenir lloc el V Concurs “Reina de Mels” amb una cinquantena de mostres presentades a les diferents categories:

- Mels de Romer, de Milflors i de Muntanya.

De cada grup es van sel.leccionar les dues mels de màxima puntuació, quedant els següents resultats:

Categoria: Mels de Romer

Categoria: Mels de Milflors

Categoria: Mels de Muntanya

El premi de millor mel de totes les del concurs, La Reina de Mels va correspondre a : A la mel presentada pel Sr Pere Miñambres.

L’alcalde de Balaguer, El Sr Josep Mª Roigé, acompanyat pel director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, el Sr Domènec Vila , la directora dels Serveis Territorials del DAAM a Lleida, la Sra Cristina Bosch, el regidor responsable de Fires, el Sr Toni Velimelis i el cap de l’Oficina comarcal del DAAM, el Sr Ildefons Mateu, varen ser els encarregats de lliurar els premis i cloure la Jornada.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat