Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

FIRES I
MERCATS

Fires i mercats


Firauto 2012, la fira del vehicle de segona ma, pionera a les terres de Lleida, ja ho té tot a punt.

L’organització de Firauto ja està en plena organització de la mateixa. Firauto esdevé una fira totalment consolidada dins el calendari firal de la ciutat. Podríem definir la com una fira més pràctica que vistosa on el negoci i les vendes són un dels factors principals en el seu desenvolupament ja que es poden trobar vehicles exclusius, tots ells repassats i garantits. Pensada per tal de donar sortida al gran parc de vehicles que els concessionaris tenen a la disposició dels clients.  
 
És un bon motiu per aprofitat aquest certamen Firal per canviar el vehicle o be adquirir-ne un altre ja que es troben a diferents preus. Fins inclus, s’organitza un Mercat de la Ganga, a l’exterior del Pavelló Inpacsa on es poden trobar vehicles a preus inferiors als 6.000 euros. 
 
Els dies 20 i 21 d’octubre no deixeu de visitar Firauto, la fira del vehicle de segona ma a Balaguer. L’entrada és totalment gratuïta i també podeu gaudir del servei d’ITV Mòbil. Reservant hora al telèfon de l’impic, al 973 446 606.  
 
FIRAUTO 2012, No te la pots perdre. De ben segur trobaràs allò que busques !!!! 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat