Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

TURISME

Ruta de lOr i els Licors


CartellBalaguer, inici de la Ruta de l’Or i els Licors, de la nova edició de la Setmana del Turisme Industrial

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya organitza, del 3 a l’11 de novembre, la Setmana del Turisme Industrial, durant la qual centres d’interpretació o empreses com Licors Portet, Conjunt Modernista Casa Mauri o el Centre d’Interpretació de l’Or, oferiran gairebé un centenar d’activitats arreu del territori

Més de 500 persones podran gaudir d’una ruta al Bus a Cegues, on cada recorregut és totalment sorpresa

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitza enguany la tercera edició de la Setmana del Turisme Industrial. Es tracta de la millor oportunitat de viure el patrimoni industrial de Catalunya des d’una òptica totalment nova. Entre els dies 3 i 11 de novembre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les seves portes al públic, amb gairebé un centenar d’activitats, perquè els visitants puguin descobrir de primera mà com es fan les coses.

El Bus a Cegues
Un any més, l’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el recorregut sorpresa del Bus a Cegues. Enguany, però, el dissabte 3 de novembre, el bus de la XATIC comptarà amb fins a nou rutes diferents, de les quals l’únic que podran saber els participants és el nom de la ruta, l’hora de sortida i d’arribada.

Les primeres 500 persones que s’apuntin a través de www.turismeindustrial.cat podran escollir, per tan sols 4€, la ruta que vulguin, per deixar-se endur pel bus de la XATIC i descobrir totes les sorpreses que els esperen.

Balaguer ha estat una de les sis ciutats escollides des de les quals s’inicia una de les nous rutes, la “Ruta de l’Or i els Licors”, amb sortida a les 9h i arribada a la ciutat a les 18.15h, ambdues a l’estació d’autobusos de Balaguer.

Sobre TurismeIndustrial.cat
TurismeIndustrial.cat és la marca comercial de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) que agrupa 42 municipis catalans amb gairebé 80 equipaments que permeten conèixer a fons la revolució industrial catalana i, amb ella, la transformació del territori i de la societat de la Catalunya contemporània. Actualment ja té més d’1.000.000 de visites anuals, més de 6.000 socis del Club XATIC i més de 2.000 activitats organitzades cada any.

OFICINA DE TURISME  -  Pl. Comtes d'Urgell,5  -  Tel. 973 445 194  -  Fax 973 445 053  -  turisme@balaguer.cat

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat