6a Diada Bastonera de Balaguer

CartellDia: dissabte 9 de juny de 2018

 

Horari:

11.00 h cercavila a càrrec de les colles i els músics acompanyants, fent ballades a diferents indrets de la plaça Mercadal, centre històric i carrers de l'eixample, tot coincidint amb el mercat setmanal. És previst que l'alcalde Sr. Jordi Ignasi Vidal rebi els bastoners durant la cercavila, a la mateixa entrada de l'ajuntament.

14.00 h dinar popular, obert a tothom, a l'escola Àngel Guimerà

16.00 h visita guiada al patrimoni medieval de la ciutat: plaça Mercadal, muralles i església de Santa Maria.

 

Inscripcions: bastoners@casaldebalaguer.cat

Organitza: Ball de Bastons del Casal Pere III

Hi assistiran la Colla bastonera del Casal l'Arreu de Mollerussa, la Colla bastonera de Gavà, els Bastoners del Casc Antic de Barcelona, els Ceballuts de Sant Feliu de Llobregat, els Bastoners de Súria i els Bastoners de Caldes, a més de la colla local.

Convençuts que al ball de bastons hi convergeixen la nostra música, la nostra dansa, la nostra cultura i que el ball de bastons és capaç de transmetre la força i l'encant de la gent en moments de gaudi i de festa; aquest any més que mai, ens sentim compromesos amb el desig i la voluntat de la majoria del poble català i del que democràticament hem decidit i ens unim a les reivindicacions, àmpliament compartides, vers la llibertat d'expressió, la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Us hi esperem per tal que plegats, puguem gaudir un any més, d'una diada bastonera, reivindicativa i amb força, que ja està esdevenint una tradició a Balaguer.

 

Cartell