Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Cultura


Sessió Apropa Cultura al Teatre

Dia: dimecres 23 d'octubre de 2019

Hora: 10.00 h

Lloc: Teatre Municipal

Adreçat a entitats i col.lectius amb risc d'exclusió social

La cultura accessible no és caritat, sinó dignitat. És emoció, creativitat i salut. És transformadora. La cultura ha de ser un fet quotidià per a tothom.

Apropa Cultura neix l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura.

Art, teatre, dansa, música... Catalunya té una oferta cultural extraordinària! Gràcies al compromís de programadors culturals, institucions i mecenes, les persones ateses per entitats i centres socials poden gaudir d’espais i experiències úniques.

Obrim les portes de teatres, museus, auditoris i festivals d’arreu de Catalunya perquè aquests col·lectius tinguin accés a la seva programació habitual.

Som una xarxa inclusiva que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer accessible la cultura.
Som conscients que existeixen barreres culturals invisibles. Hi ha moltes persones, que per les seves circumstàncies personals o de salut, troben dificultats per anar a veure una obra de teatre o una exposició.
Per tal d’eliminar aquestes barreres, des de l’any 2006 Apropa Cultura ha estat teixint una xarxa de programadors culturals i oferint formació a educadors socials.
En altres paraules: fem possible que totes aquelles persones i institucions que tenen la voluntat de ser més socials puguin ser-ho.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat