Jazz al pati

Dies: del 27 al 30 de maig de 2021

Després de l’aturada obligada per la pandèmia del COVID, aquest any es reprèn la 4a edició de Jazz al Pati.

L’organització de la mostra es va comprometre amb les escoles col·laboradores a tornar a programar els concerts previstos en l’edició de 2020. Així doncs, es manté el Conservatori Superior de les Illes Balears com a escola convidada, a més dels centres col·laboradors habituals, ESMUC, Liceu i Taller de Músics.

El divendres 28 de maig inaugurarà la mostra Auidó Quintet que és el grup que vindrà de les Illes i és un quintet de hard bop amb un nivell interpretatiu altíssim. Clourà el concert el Carles Medina Quintet, un quintet liderat pel saxo mallorquí resident a Barcelona que dona nom al grup.

El dissabte 29 de maig es tancarà la mostra amb un concert del duet de l’ESMUC Santacana & Latorre, dos músics que ja van participar en la primera edició de la mostra donant mostres del seu gran talent i del Sandra Rodríguez Group del Liceu, un grup que proposa una fusió de jazz flamenc extremadament interessant.

El dijous 27 a manera d’introducció es realitzarà un concert familiar a càrrec del grup de dixieland Apocadixie Cotton Pickers i posteriorment, un espectacle literari musical de producció pròpia ideat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’Escola Municipal de Música de Balaguer anomenat “Jazz Llegit”.

El diumenge 30, inclòs en el marc del cicle Assolellats, el grup de teatre En clau de clown estrenarà l’espectacle “La bruixa del jazz” per a infants a partir de 4 anys.

Els espectacles es duran a terme al pati dels antics escolapis, amb totes les mesures COVID necessàries. L’aforament serà reduït i caldrà reservar les entrades amb anticipació, tot i amb això, està previst que aquestes actuacions es transmetin en streaming per poder gaudir-les des de casa.

Cartell

Cartell