Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Cultura


Concert Orfeˇ LleidatÓ i l'Orquestra Vict˛ria dels └ngels (AJORNADA)

ATENCIÓ

En base a les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, que afecten al tancament i suspensió de l’activitat. Aquesta activitat queda AJORNADA pendent de nova data

 

Dia: dissabte 28 de març de 2020

Hora: 19.00h

Lloc: Església de Sant Domènec

Títol: ‘Glòria de Vivaldi’.

 

Repertori

El Glòria de Vivaldi és una de les obres simfònic-corals més conegudes del geni del barroc italià. Composta el 1713, consta de dotze parts per a cor i solistes, on la corda de l’orquestra és la protagonista. L’Orfeó Lleidatà i l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels presenten un concert on també es vol mostrar la mirada de compositors del segle XX sobre l’època en què va viure el compositor venecià, amb obres de Barber, Villa-Lobos i Jenkins.

 

La cultura com a motor econòmic

El director de l’Orfeó Lleidatà i de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, Pedro Pardo, ha expressat l'agraïment a totes les institucions pel suport rebut i ha destacat que "la cultura és també un veritable motor econòmic". 'Glòria de Vivaldi' suposa un nou repte per l’Orfeó Lleidatà, una formació que participa en el projecte amb més de 50 cantaires i que combina repertoris més actuals amb d’altres més clàssics en versió simfònica, com van ser el Rèquiem de Mozart i el Carmina Burana les darreres dues temporades, en què també van comptar amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. En aquesta ocasió, l’Orfeó col·laborarà amb l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i actuaran com a solistes les sopranos Aina Martin Abellan, Mireia Tarragó i Violeta Alarcón.

 

Venda d'entrades

Les entrades per veure els concerts ja són a la venda al web de l’Orfeó Lleidatà i als punts de compra habituals a cada municipi. El preu del concert és de 5 euros en venda anticipada i de 10 euros a taquilla. Aquests preus contemplen descomptes per a membres d’agrupacions corals i estudiants de música.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat