Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Llars d'infants municipalsQuadríptic de presentacióBENVINGUTS I BENVINGUDES!!!

Les llars d'infants municipals de Balaguer són centres de caràcter públic que depenen de l’Paeria de Balaguer i tenen el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

És un espai per compartir i descobrir; un espai per créixer i per viure; un lloc pensat pels infants de 4 mesos a 3 anys.

Aquesta és una etapa educativa molt important, ja que el desenvolupament posterior es basa en les experiències que els nens i nenes adquireixen durant aquests primers anys.

A l'escola trobareu un equip de mestres i educadores especialitzades en l'educació dels més petits que tenen com a base de funcionament el treball en equip, sense oblidar la importància i el benefici de compartir amb les famílies i els infants les descobertes i aprenentatges dels més menuts.

La funció educativa es duu a terme amb una estreta comunicació amb els pares, oferint a tots els alumnes les mateixes possibilitats, donant resposta als diferents interessos, capacitats i ritmes de treball, i impulsant el gust d'aprendre per aprendre per tal d'arribar a l'educació integral del nen desenvolupant totes les seves capacitats, seguint la metodologia de la pedagogia activa i globalitzadora i tenint sempre present el joc, perquè, tal i com diu Piaget, "el nen, jugant, elabora i desenvolupa les seves pròpies estructures mentals".


Llar d'infants Patufet        Llar d'infants Putxinel·lis

LLAR D'INFANTS ELS PUTXINEL·LIS
Carrer Verge de Montserrat, 23
Tel. 973 449 539
Facebook - facebook.com/Putxinel.lisbalaguer

LLAR D'INFANTS PATUFET
Carrer de Jacint Verdaguer, 1
Tel. 973 447 419
Facebook - facebook.com/Patufetbalaguer
Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat