Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Llars d'infants municipals


Cuina pròpia

L'alimentació és sens dubte el més important i essencial en la vida dels infants des de que neixen i per les nostres llars és una prioritat absoluta que mengin de tot, que aprenguin a fer-ho correctament i que sigui un hàbit saludable. Li dediquem una gran importància a l’hora de menjar i per això disposem de cuina pròpia.

Les nostres llars disposen de cuina pròpia i cuinera que prepara diàriament i al moment tots els àpats que mengen els infants. Realitzem diàriament dos menús, un de triturat i un de sòlid. Els menús estan recomanats pel departament de pediatria del CAP de Balaguer.

El fet de tenir cuina pròpia i una persona qualificada al capdavant de la cuina ens permet poder fer menús especials per a aquells nens/es que sofreixin alguna al·lèrgia, intolerància, malaltia o simplement no es trobin bé. D'una bona nutrició, depèn en gran part el bon desenvolupament físic, psicològic i emocional dels infants, creixent així forts i sans en tots els aspectes.

L'objectiu és que aprenguin a menjar de tot, proporcionar-los una dieta equilibrada i variada, i que gaudeixin del moment del menjar, que ho visquin com un moment agradable i divertit. A més d'adquirir bons hàbits higiène i alimentaris que els acompanyaran per sempre. En tot moment es potencia l'autonomia del nen/a i es fomenta la socialització, ja que el menjador és un moment privilegiat de relació entre infants i educadors i dels nens entre si.


Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat