Escola Municipal de Música

SUSPÈS - Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música de Balaguer

L'Escola Municipal de Música de Balaguer suspèn el Concert de Nadal

La direcció de l'Escola Municipal de Música de Balaguer ha decidit suspendre el tradicional concert de Nadal que s'havia d'haver dut a terme el dimarts 22 de desembre al Teatre Municipal.

La setmana passada l'AMPA del centre va suggerir realitzar un sondeig per tal de saber quina era l'opinió de les famílies de les i els alumnes de l'escola envers la realització d'aquest acte, atesa la situació sanitària actual.

La direcció de l'escola envià un qüestionari que respongueren més d'un centenar de famílies.

Un cop revisades les dades i al veure que la quantitat de famílies que no creien oportuna la realització del concert era significativa, l'equip directiu de l'escola va prendre la desició de cancel·lar l'activitat.

El concert s'enregistrarà, amb el suport del tècnic del teatre i Ràdio Balaguer, sense públic, al Teatre Municipal i s'emetrà mitjançant el CANAL DE YOUTUBE DE LA PAERIA pels volts de Nadal.

L'equip directiu del centre lamenta no poder mostrar la feina dels conjunts corals i instrumentals amb públic en directe, però entén que, tot i que ha estat una desició difícil de prendre, en aquests moments, és el millor per l'escola.

 

Dia: dimarts 21 de desembre de 2021

Hora: 20.00 h

Lloc: Teatre Municipal

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: gratuït (capacitat limitada)

A càrrec de l'Escola Municipal de Música

Amb la participació dels conjunts corals i dels conjunts instrumentals de l'Escola Municipal de Música de Balaguer