Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

ENSENYAMENT

Escola municipal de Música


OFERTA FORMATIVA

A l'escola s’imparteixen 15 especialitats instrumentals diferents (acordió, cant, clarinet, flauta travessera, guitarra, percussió, piano, saxo, trompeta, viola, violí, violoncel, guitarra elèctrica, baix elèctric i trombó), llenguatge i història de la música i disposa, a més, d’àrees de conjunt coral i conjunt instrumental.

Es distingeixen quatre línies que comprenen l’aprenentatge musical no reglat, l’equivalent als dos primers cicles de Grau Professional reglat, l’aula d’educació especial, per a alumnes amb necessitats educatives especials i l’escola d’adults, un mòdul de formació per a alumnes majors de 18 anys en el qual predomina el caràcter lúdic de l’aprenentatge musical.

Els alumnes d'ESO i Batxillerat que cursen música a l'escola poden reduir horari en els seus Instituts de Secundària.

També s'ofereix el programa "Aula Jove", per persones fins a 25 anys que vulguin fer estudis no reglats d'instrument amb possibilitat de formar part dels grups instrumentals i corals de l'escola.


PROGRAMA EDAT NIVELL OBSERVACIONS
Sensibilització 4 Sensi 4 Classes col·lectives d'iniciació a la música. No es treballa instrument.
5 Sensi 5
6 Sensi 6
Iniciació 7 Iniciació Classes col·lectives de llenguatge i individual d'instrument 
Nivell Elemental 8 1r NE Classes col·lectives de llenguatge i conjunt coral i individuals d'instrument.
9 2n NE
10 3r NE Classes col·lectives de llenguatge, conjunt coral, conjunt instrumental o música de cambra i individuals d'instrument.
11 4t NE
1r Cicle de Nivell Professional 12 1r NP Classes col·lectives de llenguatge, conjunt coral, conjunt instrumental o música de cambra i individuals d'instrument.
13 2n NP
2n Cicle de Nivell Professional 14 3r NP Classes col·lectives de llenguatge, història de la música, conjunt instrumental o música de cambra i individuals d'instrument.
15 4t NP
Mòduls no reglats De 12 a 17 De M1 a M4 Classes col·lectives optatives de llenguatge i conjunt instrumental o música de cambra i individuals d'instrument.
Fins a 25 Aula Jove Classes individuals d’instrument, conjunts instrumentals o música de cambra. Llenguatge opcional.
Equivalent al 3r Cicle de Nivell Professional 16 i 17 PC Classes col·lectives de llenguatge, història de la música, conjunt instrumental o música de cambra i individuals d'instrument.
Escola d'adults +18 EA  Classes optatives de llenguatge, conjunt instrumental i instrument individual o col·lectiu.
Aula d'Educació Especial Totes AE Classes integrades de llenguatge i instrument per alumnes amb necessitats educatives especials.
Instruments Totes Tots Clarinet, flauta travessera, saxòfon, trompeta, violí, viola, violoncel, guitarra clàssica, percussió, piano, guitarra elèctrica, baix elèctric, trombó, acordió i cant
Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat