Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

OFICINA
VIRTUAL

Pagaments i domiciliacions bancÓries


Formes de pagament:

Domiciliació bancària de rebuts  (taxa d’aigua i d’escombraries, impost vehicles, taxa cementiri, taxa guals) : es pot domiciliar el pagament a qualsevol entitat bancària o caixa d’estalvis emplenant una ordre de domiciliació que podeu trobar a les oficines municipals, o trucant per telèfon al 973 44 52 00. La domiciliació es el millor sistema per estalviar-se desplaçaments i recàrrecs innecessaris.

 

Les liquidacions tributaries  (impost i taxa d’obres, impost increment valor terrenys (plus vàlua), taxa d’activitats (llicències d’obertura) etc.,) La mateixa notificació d’aquestes liquidacions inclourà un codi (modalitat Q60) mitjançant el qual es podrà realitzar el pagament per qualsevol de les següents vies:

- A qualsevol entitat bancària.

- Als caixers automàtics amb lector de codi de barres.

- Per internet a través de la Banca en línia de la vostra entitat bancària.


Transcorregut el període de pagament voluntari, qualsevol cobrament es realitzarà mitjançant  la carta de pagament corresponent, que s’haurà de passar a recollir a les oficines del primer pis de l’Ajuntament, i fer-la efectiva per qualsevol de les següents vies:

- A qualsevol entitat bancària.

- Als caixers automàtics amb lector de codi de barres.

- Per internet a través de la Banca en línia de la vostra entitat bancària.

Ajuntament de Balaguer
Plaša Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat