Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


Exposició: Bon Dia Catalunya de l'artista Sylvia Tuŕ

Inauguració: divendres 29 de juny de 2018 a les 20.00h

Dies: del 29 de juny al 13 de juliol de 2018

Lloc: sala d'exposicions de l'Ajuntament

Nascuda a Barcelona al barri de la Bonanova Neix amb un instínt artístic i creatiu tremendo. Fa des d’un dibuix a llapis fins a un tapís, passant per totes les tècniques i especialitzada com pocs amb puntillísme.

La seva carrera pictórica i mosaicista i amb altres variants artístiques, com el teatre, el mim i la dansa. Va ser coreógrafa de la desfilada de joies modernistes a la Casa Batlló de Barcelona i portada al diari la Vanguardia en la inaguració del Museu Tyssen de Barcelona, junt amb el poeta Josep Palau i Fabre, considerat un dels màxims experts internacionals sobre Picasso, i el traductor de Balzac. Figura també en una altra ocasió a les pagines del diari la Vanguardia restaurant pinturas al fresc. Es coneguda com la”pintora de les bicicletes”, i “d’homenatges”, posant notes de color a moments tristos viscuts mundialment ( NY 11-S, Haití, el nens d’Irak, Castelldefels ( BCN ), Japó 11-M i Lorca (Murcia) 11-M, els pateras, la dòna maltractada … )

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat