Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


Xerrada - Taller ''La cerÓmica andalusina de Balaguer''

A càrrec de Carme Alòs, Eva Solanes i Marta Monjo.

Dia: dimecres 17 de juliol de 2019

Hora: 17.00h

Xerrades d'arqueologia andalusina "La ceràmica andalusina de Balaguer" Carme Alòs, Marta Monjo i Eva Solanes

Lloc: Museu de la Noguera

Dins el Curs d'Arqueologia Andalusina que es celebra al Pla d'Almatà i al Museu de la Noguera del 15 al 28 de juliol, el primer dia es farà aquesta xerrada-taller on podrem conèixer la vaixella que utilitzaven els balaguerins dels segles X i XI i valorar les implicacions que tenia en quant a les maneres de cuinar i els costums a la taula. La xerrada anirà a càrrec de les arqueòlogues del Museu de la Noguera Carme Alòs i Eva Solanes i de l'arqueòloga dels Serveis Territorials de Cultura del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Marta Monjo.

Aquest curs i cicle de xerrades s'emmarquen dins el pla quadriennal de recerca "Madina Balaghí" que fan conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i el Museu de la Noguera amb el finançament i suport pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La Xerrada es farà al Museu de la Noguera.

L'objectiu de les xerrades és introduir els alumnes en la recerca en arqueologia andalusina a Catalunya i fer partíceps als balaguerins dels treballs que es realitzen al jaciment del Pla d'Almatà de Balaguer.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat