Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


Visita i xerrada ''Resultats de la campanya d'excavació de juliol de 2019 al Pla d'Almatà''

A càrrec de l'equip d'excavació

Dia: divendres 26 de juliol de 2019

Hora: 19.00h

Lloc de trobada: pàrquing darrera el Sant Crist

Xerrada de final d'excavació de juliol de 2019. L'equip director de la recerca integrat per l'Helena Kirchner, Carme Alòs, Eva Solanes, Marta Monjo i Júlia Olivé faran una visita guiada a les excavacions arqueològiques que s'han excavat a les zones del cementiri i del barri dels terrissers. El punt de trobada és l'esplanada davant el santuari del sant Crist.

Aquest curs i cicle de xerrades s'emmarquen dins el pla quadriennal de recerca "Madina Balaghí" que fan conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i el Museu de la Noguera amb el finançament i suport pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La xerrada es farà al Museu de la Noguera.

L'objectiu de les xerrades és introduir els alumnes en la recerca en arqueologia andalusina a Catalunya i fer partíceps als balaguerins dels treballs que es realitzen al jaciment del Pla d'Almatà de Balaguer.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat