Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


5ª Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida

TargetóInauguració: dijous 12 de setembre de 2019 a les 19,30 a la sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer

Durada: del 12 de setembre al 13 d'octubre de 2019.

Lloc: sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer

Exposició dels treballs seleccionats i premiats en aquesta 5a mostra i del 5é premi Ignasi Miquel i la presentació del catàleg de la Mostra.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en la seva demarcació de Lleida, convoca cada 4 anys la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i el premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes amb la voluntat de premiar i reconèixer la millor arquitectura feta a les terres de Lleida els passats anys.

El passat dia 15 de Febrer es va reunir el jurat de la 5ª Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i del premi Ignasi Miquel format per Enric Batlle, Alfredo Paya i Guadalupe Piñera i de l’acta han sortit 27 projectes seleccionats, 6 en la categoria d’edificis de nova planta de promoció publica, 6 en la d’edificis de nova planta de promoció privada unifamiliars, 2 en la d’edificis de promoció privada de nova planta plurifamiliars, 6 en els d’intervencions en restauració en el patrimoni, de rehabilitació i reforma, 2 en intervencions en espais exteriors i 5 en intervencions en espais interiors i arquitectures efímeres del que us enviem el link per que podeu consultar-les. També es va fer la designació del Premi Ignasi Miquel per a joves Arquitectes.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat