Museu de la Noguera

Bus a cegues - Ruta de la llum de Catalunya

CartellActivitat familiar - BUS A CEGUES - Ruta de la llum de Catalunya

Dia: 2 de novembre de les 9 h a les 19 h

Preu: 4 €

Informació i inscripcions: www.turismeindustrial.cat 

 

Un any més, l’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial són els recorreguts sorpresa del "Bus a Cegues", que tindran lloc el dissabte 2 de novembre. Enguany, el bus de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya comptarà amb nou rutes diferents, de les quals, l’únic que saben els participants és el nom de la ruta i l’hora de sortida i d’arribada.

Balaguer ha estat una de les ciutats escollides des de les quals s’inicia una de les 9 rutes, la "RUTA DE LA LLUM DE CATALUNYA", amb sortida a les 9 h i arribada a la ciutat a les 19.00 h, des del Centre d'Interpretació de l'Or del Segre.

El Bus a cegues és una activitat adreçada a tota la familia. Les places són limitades i  les incripcions es poden fer fins al diumenge 27 d’octubre a través de la web www.turismeindustrial.cat. 

El preu és de 4 euros per persona que inclou el viatge d’anada i tornada amb bus i totes les visites als diferents equipaments.

Hi ha també l’opció d’un menú gastronòmic i d’un d’infantil i l’opció també d’un espai de pic-nic per qui es vulgui emportar el dinar de casa.