Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


Xerrada ''Arqueologia funeraria i antropologia física a al-Anadalús''

A càrrec de Júlia Olivé

Dia: diivendres 19 de juliol de 2019

Hora: 17.00h

Lloc: Museu de la Noguera

Dins el Curs d'Arqueologia Andalusina que es celebra al Pla d'Almatà i al Museu de la Noguera del 15 al 28 de juliol, aquesta xerrada està destinada a donar a conèixer la recerca que es fa sobre els cementiris andalusins: quines dades ens aporta l'estudi dels esquelets conservats. La xerrada anirà a càrrec de la paleoantropòloga membre de l'equip de direcció del projecte Júlia Olivé.

Aquest curs i cicle de xerrades s'emmarquen dins el pla quadriennal de recerca "Madina Balaghí" que fan conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i el Museu de la Noguera amb el finançament i suport pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La Xerrada es farà al Museu de la Noguera.

L'objectiu de les xerrades és introduir els alumnes en la recerca en arqueologia andalusina a Catalunya i fer partíceps als balaguerins dels treballs que es realitzen al jaciment del Pla d'Almatà de Balaguer.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat