Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Museu la Noguera


Xerrada ''Tècniques constructives andalusines a la vall de l'Ebre (segles VIII - XII)''

A càrrec del Dr. Jesús Brufal

Dia: dilluns 22 de juliol de 2019

Hora: 17.00h

Lloc: Museu de la Noguera

Dins el Curs d'Arqueologia Andalusina que es celebra al Pla d'Almatà i al Museu de la Noguera del 15 al 28 de juliol, es farà aquesta xerrada destinada a conèixer les maneres de construir edificis i fortificacions en época andalusina a la zona de la vall de l'Ebre, on estava ubicada madina Balaghí. La xerrada serà a càrrec del dr. Jesús Brufal, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest curs i cicle de xerrades s'emmarquen dins el pla quadriennal de recerca "Madina Balaghí" que fan conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i el Museu de la Noguera amb el finançament i suport pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La Xerrada es farà al Museu de la Noguera.

L'objectiu de les xerrades és introduir els alumnes en la recerca en arqueologia andalusina a Catalunya i fer partíceps als balaguerins dels treballs que es realitzen al jaciment del Pla d'Almatà de Balaguer.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat