Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

HISENDA

Hisenda

Ubicació: Oficines municipals, edifici de l'Ajuntament, 1a planta

Telèfon: 973 445 200

Funcions:

Des de la regidoria d’Hisenda i Règim Intern treballem per tenir una administració propera, transparent i accessible. Per aquest motiu, estem apostant de valent per la implantació de l’administració electrònica, per tal d’agilitzar tràmits entre administracions i entre el ciutadà i l’administració, estalviant així duplicitats, simplificant processos i facilitant gestions. Mentrestant, aquest sistema seguirà convivint amb l’atenció presencial, que tenim la voluntat de millorar amb la creació d’una Oficina d’Atenció al Ciutadà.

També som responsables de l’administració dels recursos municipals. El nostre objectiu és que la nostra gestió sigui el màxim d’acurada i eficient possible per tal de garantir uns serveis de qualitat i accessibles a tots els ciutadans. Tot això ho fem amb un equip humà que inclou les àrees d’intervenció, tresoreria, comptabilitat i recursos humans.

L’altra branca d’aquesta regidoria és els Recursos Humans. Som els encarregats de l’equip humà que diàriament fa funcionar l’ajuntament i s’encarrega d’atendre els ciutadans. També, en aquest cas, creiem que cal tenir una estructura organitzativa clara i concisa per tal que la nostra administració sigui el màxim de ràpida i eficaç.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat