Àrea d'esports

Responsable àrea: Albert Marvà

Ubicació: Piscina coberta, c/Urgell 100, 25600 Balaguer

Telèfon: 973 450 915

Correu electrònic: : esports@balaguer.cat

Funcions:

La Regidoria d'esports és un departament dependent de l'Ajuntament de Balaguer amb el principal objectiu de fomentar i potenciar la pràctica esportiva.

Practicar algun esport o fer algun tipus d'activitat física de manera periòdica és clau per la millorar de la qualitat de vida dels ciutadans. Per aquesta motiu, des d'aquesta regidoria ens proposem facilitar l'accés als nostres equipaments (pavellons, piscines, camps de futbol, pistes poliesportives) i disposar d'una oferta variada i apta per a tots els públics per tal que tothom pugui practicar un esport, posant especial èmfasi en els nens i adolescents, perquè entenem que l'activitat física és bàsica pel seu desenvolupament físic i mental. Una oferta que estructurem d'acord amb les famílies, centres d'ensenyament i entitats esportives de Balaguer.

Les principals finalitats de la regidoria d'esports parteixen de tres grans blocs:

  • gestionar, administrar i conservar les instal·lacions esportives municipals;
  • promoure, organitzar i patrocinar els esdeveniments esportius de Balaguer; i
  • facilitar la participació de tota la població, des dels més joves fins a la tercera edat en el desenvolupament de la política esportiva municipal i coordinar amb altres organismes i entitats de tot el que relacioni amb la cultura física, l'esport i l'oci.

Agrair, des de la regidoria d'esports, l'esforç de les 20 entitats esportives locals que amb les diferents disciplines que practiquen permeten diversificar i presentar un programa d'activitats plural i amb possibilitats per a tota la població.