Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Pavelló Molí de l’Esquerrà

El creixent nombre d’activitats a la ciutat, ja sigui a nivell municipal o a càrrec dels diferents grups d’entitats de la ciutat, esportives culturals, d’oci, entre d’altres, va obligar a l’Ajuntament de disposar d’un darrer pavelló municipal que es caracteritza no pel gran nombre d’equipaments que hi podem trobar, sinó per la seva polivalència.

Entre setmana, podem trobar-hi on més d’un centenar de joves utilitzen diàriament les instal·lacions, ja sigui per la pràctica de la gimnàstica rítmica, per al tennis taula o fins i tot per la darrera adquisició de la regidoria d’esports amb un rocòdrom i bulder que faran les ganes dels escaladors i de les entitats esportives de la ciutat que orienten les seves practiques al medi natural.

Per contra la instal·lació el cap de setmana, passa a tenir un servei més diversificat, amb balls de saló, festes i fires de diferents entitats culturals de la ciutat i concerts de tot tipus per a totes les edats.

El seu reduït espai, ja que estem parlant del pavelló més petit dels tres que disposa la ciutat, no ha estat un impediment per treure el màxim profit a la instal·lació.

Rocòdrom i boulder (informació)

 

 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat