Àrea d'esports

Complex esportiu barri del secà- Horaris, preus i abonaments piscina

 

Dins aquest espai podem diferenciar tres zones de diferents característiques, la piscina d'estiu, la pista poliesportiva i la zona verda.

La piscina d'estiu del secà fou inaugurada a l'estiu del 1998 i tot i la seva situació amb respecte a la ciutat, les seves característiques han fet que passi a convertir-se en el punt de referència de molts balaguerins durant la temporada d'estiu. Té com a principal característica els seus tres vasos amb diferents mesures que permeten una millor distribució dels usuaris en funció de la seva edat en cada un d'aquests. El vas gran de mesures reglamentaries de 25 m. x 12,5 m. i una profunditat que va d'1,30 als 2 m.; el vas mitjà que es defineix com la principal zona lúdica d'aigua, amb una profunditat de 0,5 m., un disseny irregular i dos sortidors d'aigua que causen sensació entre els més petits; i per últim el vas més petit per als nadons, de forma circular i amb una profunditat de 0,30 m. permet que els més jovenets de la família puguin gaudir del medi aquàtic en un espai adaptat a la seva mida. Tot aquest conjunt està envoltat d'un espai de zona verda de més de 3000 m2. que permet les funcions de solàrium, de repòs i d'esbarjo. La línia de vestidors amb un disseny modern i funcional és el punt final a una instal·lació que per propis mèrits s'ha guanyat l'assistència del públic de Balaguer i comarca.

Per altra banda, tenim la pista poliesportiva i la zona verda, inaugurats a l'estiu del 2002 i que han donat a la piscina el complement idoni per gaudir-hi durant tota una tarda d'estiu. La pista poliesportiva consta d'un camp de bàsquet, dos camps de mini - bàsquet i un camp de futbol sala. L'espai de zona verda està equipat amb diversos gronxadors de diferents característiques que donen joc als més petits.