Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Camp municipal d'esports

Horaris entrenament

Amb el canvi a gespa artificial, des de l’estiu del 2005, el camp municipal d’esports ha passat a ser un dels principals equipaments de la ciutat, en funcionalitat i ocupació, gracies principalment al canvi de superfície esportiva a la inclusió de dos camps de futbol 7 transversals al camp gran.

La seva polivalència ha permès que s’utilitzi en totes les vessants esportives possibles, a nivell educatiu, a nivell de lleure i en especial amb el Club de Futbol Balaguer al capdavant, amb les més de 300 fitxes federatives que porten els nois i noies de la ciutat i comarca el nom de la ciutat.

Amb unes mesures reglamentaries de 106 x 66 mts. i una capacitat per a més de 3000 espectadors amb una grada lateral que assegura més de 800 d’aquests asseguts, es troba annex al pavelló municipal i a la piscina coberta; aspecte que distingeix el complex esportiu més gran de la ciutat i un dels referents esportius municipals.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat