Àrea d'esports

Rocòdrom i boulder


boulderEl departament d’esports, sempre apostant per la varietat i la diversitat en la possibilitat potencial d’oferir el màxim d’activitats vinculades amb l’exercici físic i l’esport, va posar en marxa el projecte del rocòdrom a la nostra ciutat des del passat 2006. La primera projecció va estar un boulder de 15 mts, que avui en dia s’ha ampliat de forma considerable amb altres activitats i exercicis vinculats amb l’escalada: moonboard, campus, ...

L’equipament ha passat a convertir-se en un dels de més concurrència, amb obertura i servei els set dies de la setmana; el camí no va ser fàcil, amb varis intents de projecte i dinamització municipal, però no va ser fins al 2013 quan es van assentar les bases i uns dels principals projectes que tenien el grup de joves que van organitzar-se en la secció d’escalada del Centre Excursionista de  Balaguer, afavorir l’ús del rocòdrom i en especial projectar una nova fase que ajudes en el creixement d’ús de la instal·lació, a part de modificar l’estructura a les necessitats i la pràctica regular dels usuaris.

Gracies a la voluntat dels usuaris, la bona predisposició del Centre Excursionista i les facilitat del consistori es va arribar a la signatura del conveni que continua vigent i que dona la gestió de l’equipament a la seccMoon Boardió del CEB.

Les obres d’ampliació preveuen posar el rocòdrom i boulder de Balaguer entre els més practicables de la zona de ponent i deixar-lo fins i tot a l’alçada dels millors de Lleida; donat també que Balaguer és la porta a un dels atractius turístics més potents del territori: l’escalada.

Per tota la informació que poguéssiu trobar interesant, per adherir-vos al projecte i per ser un dels usuaris de l’equipament us podeu adreçar al següents punts:

Correus electrònics:
cebalaguer@cebalaguer.cat
escalada.ceb@gmail.com

Instagram: boulder_balaguer
Facebook: https://www.facebook.com/groups/465026386951936/

Campus i Moon Board

 

 

Per pagar les quotes s'ha de fer un ingrés, especificant nom i cognoms, al següent número de compte del BBVA: ES85 0182 0750 0002 0019 2918

Es necessari presentar aquest document en el moment de la recollida del carnet a la regidoria d’esports.

Cartell