TroBAL

Sota una de les premisses i objectius generals de l’Ajuntament i el seu plà de dinamització esportiu municipal; es va crear aquesta activitat en un període de temps on les curses i les activitats competitives ocupaven els primers llocs i agendes dels cap de setmana esportius arreu del territori.

La voluntat és la de dinamitzar en la millor manera possible la família i la seva participació, no competitiva i si participativa, al mon de l’exercici i l’activitat física. Amb aquestes creiem que no tan sols és una important oferta a nivell esportiu i participatiu, sinó també a nivell turístic i promocional de la ciutat, que esdevé un paratge ideal tant pel seu lloc estratègic com pel seu casc antic i històric.

S’ espera la màxima participació  com en d’altres activitats que s’ofereixen al llarg de l’exercici i que tingui la mateixa continuïtat: cursa del foc, cursa de la dona, la gorra, bicicletada , la diada de l’esport i salut ,...amb aquesta gimcana d’orientació familiar; que també buscarà el seu caire més competitiu en les categories individual i per parelles.