Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Quadratló

 

LogoAmb la prova del triatló més que consolidada, i un club local com el Pedala.cat entregat a totes les besants i modalitat derivades de proves com el triatló, duatló, etc; l’Ajuntament va encapçalar una prova que havia tingut poc ressó a nivel nacional, el Quadratló; una prova on es combina la natació, la bicicleta, la curs a peu i el piragüisme.

La bona sintonia entre el club esportiu Pedala.cat i l’Associació Piragüista, i l’afany de donar suport a noves tendències al territori del consistori municipal, en va permetre una primera edició a l’estiu del 2018. Una primera edició que va arrossegar prop dels 30 participants; un èxit en referencia a d’altres proves que s’havien pogut realizar a nivel estatal com fins i tot europeu. Una bona organització, una més que aceptable crítica, uns serveis complementaris excel·lents, van portar tot plegat a tenir un ressò mediàtic internacional.

La International Quadrathlon Federation,  a través de la petició d’Axel Marcelino, atleta del Club Esportiu Pedala.cat i de l’Associació de Piragüisme, amb destacats resultats a l’estat Espanyol; va atorgar a Balaguer en la seva 2a edició (2019) que Balaguer pogués ser una de les 10 seus a nivell internacional en organitzar una prova puntuable per al Campionat del Mon de quadratló.

Una modalitat esportiva que esta creixent a nivell de Catalunya i que només es troba a l’abast del més complerts atletes.
 

 

Cartell

 

 

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat