Fase Final del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent

Cap de setmana amb el millor bàsquet de Catalunya.

Balaguer segueix amb la promoció del bàsquet amb una de les activitats més significatives a nivell esportiu de les que es poden esperar durant el present 2021; la FINAL DE CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT 2020-2021.

Els millors equips de Catalunya en la categoria junior s’enfrontaran en un cap de setmana intensiu que començarà el divendres tarda i finalitzarà amb la final el diumenge al pavelló 1r octubre. Equips com el Barça, Manresa, Joventut, ... seran presents en aquest torneig que presenta tot l’atractiu esportiu i en el que s’espera que el públic present gaudeixi de l’acte amb les mesures, condicions i restriccions de seguretat per prevenir el contagi.

Des de la Paeria, el club Bàsquet Balaguer i la FCBQ, principals impulsors de poder acollir actes d’aquesta magnitud, és vlaora molt positivament l’alçada en la que s’ha pogut celebrar aquest tipus d’acte, ja què es preveu força assistència de públic i permetrà que vista l’evolució en decreixent dels valors de contagi, es pugui cobrir l’aforament màxim permès del 50% que ens marca l’actual registre.

Dies: 21, 22 i 23 de maig de 2021

Lloc: Pavelló 1r octubre

Reserva d'entrades: en aquest enllaç

Cartell