Cursa Orientació

Dia: diumenge 28 de novembre de 2021

Horari: de 9.00h a 14.00h

Lloc: plaça Mercadal

 

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i amb motiu del Dia de la Fisioteràpia, desitgem celebrar a Balaguer una activitat de participació pública. L'activitat consta de dues parts.

La primera és una cursa d'orientació per a grups amb sortida i arribada a la mateixa Plaça Mercadal. Es podran inscriure un màxim de 50 grups i aquests seran de màxim 5 participants. L'activitat consistirà en trobar unes balisses amagades per una zona de la ciutat (adjuntem el mapa).

En arribar de la cursa, s'iniciarà la segona activitat que consta d'un petit concert amb l'entrega individual d'una beguda en una Food Track també ubicada en la mateixa plaça.

Pels més petits, s'instal·larà un inflable a la mateixa zona. Com entitat sense ànim de lucre que és el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, tots els beneficis recaptats aniran íntegrament en benefici de l'Estel, una associació ocupacional de Balaguer. Igualment, totes les activitats desenvolupades pel Col·legi són de promoció de la salut i la fisioteràpia, excloent qualsevol activitat comercial.


Plaa mercadal