Mitja marató - 10 Km - Jogging


19 de febrer - Plaça mercadal - 10.30h

Balaguer acumula grans proves d’atletisme popular; però la gran festa del running es concentra el tercer cap de setmana de cada mes de febrer; on es concentren les proves de la Mitja Marató de Balaguer, la 10 Km i la diada atlètica per infants; que cada any concentren prop de 1000 participants en les diferents modalitats.

Per tal de garantir un bon circuit, ràpid, plà i sense trànist; s’ha recuperat el clàssic circuit de Balaguer - Gerb - Sant Llorenç – Balaguer, amb una amplia oferta de variables i buscant de seguir oferint als participants i acompanyants el màxim de serveis en l’ampli ventall de curses populars que es donen cada cap de setmana arreu del territori.

A més, la mitja marató de Balaguer, com una de les proves amb més històric i edicions de ponent, es troba inclosa dins la lliga de Mitges de Ponent que organitzen des de Tàrrega, Lleida, Mollerussa i Balaguer. Podreu trobar tota la Informació de l’esdeveniment a través de la web de l’entitat promotora i organitzadora de la prova, Runner’s Balaguer: www.runners.cat