Diada atlètica - TrenKKmes - Dia Mundial de l’Activitat Física i l’esport

Logo

29 de març de 2020 - Plaça Mercadal - 10.00h

 

- INSCRIPCIONS

- Galeria fotogràfica 2019

 

L’ Ajuntament de Balaguer recupera l’organització, amb el Consell Esportiu de la Noguera com a coorganitzador, de la Diada Atlètica; amb la voluntat de promocionar l'atletisme entre els més joves, nois i noies de totes les edats, des dels 3 fins als 16 anys, on podran participar en les diferents proves que els hi correspon per categoria.

A més, l’activitat assolirà la puntuació adequada per ser inclosa dins el programa d’activitats del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF).CATEGORIES - DISTÀNCIA

10.00h - Cat. Prebenjamí (2012-2013) ....................  500 m, en categoria masculí i femení.
10.00h - Cat. Benjamí (2010-2011) ..........................  700 m, en categoria masculí i femení.
entrega medalles categories prebenjami i benjamí

11.00h - Cat. Aleví (2008-2009) .................................  900 m, en categoria masculí i femení.
11.00h - Cat. Babies II – Babies III (2015-2016) ..... 150 m, en categoria masculí i femení.
entrega medalles categories aleví i babies II

12.00h - Cat. Babies I (2014) ...................................... 150 m, en categoria masculí i femení.
12.00h - Cat. Infantil (2006-2007) .............................. 1500 m – Modalitat Atrapa la Bandera, en categoria masculí i femení.
12.00h - Cat. Cadet (2004-2005) ................................ 2000 m – Modalitat Atrapa la Bandera, en categoria masculí i femení. entrega medalles categories babies I i infantil i cadet

12.30h - Circuit Trenkkames per adults

 

Modalitat ATRAPA LA BANDERA – per a infantils i cadets

Cursa popular on s’han de vèncer els 1.5 km o 2 km, respectivament, des de la Plaça Mercadal fins a la Muralla i la corresponent tornada; recorrent els carrers amb més encant del casc antic de Balaguer i continuant pel mirador urbà més increïble de la plana d’Urgell per acabar a la plaça porticada més gran de Catalunya.

Hi ha premi per al primer que agafi la bandera en el punt més alt del recorregut (la muralla) i que arribi amb ella a la plaça Mercadal i també per als tres primers de cada una de les categories, tant masculí com femení que arribin a la línia de meta.

 

Modalitat TRENKKMES – per a adults

Cursa popular amb descendència de la cursa solidària organitzada pel club Esportiu l’Estel el passat 2019; un circuit de 5km pels carrers més costeruts i més encant del casc antic de Balaguer; pujades i baixades que acompanyen racons de gran bellesa i característics de la nostra ciutat:carrer Botera, carrer de la Creu, el Barri nou, passant per la Muralla o el barranc del rucs, i sense deixar Sta, Maria i el Sant Crist, i continuant pel mirador urbà més increïble de la plana d’Urgell per acabar a la plaça porticada més gran de Catalunya.

 

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA DE LA CURSA

Inscripció a 1€ per gaudir de tota la jornada i la participació a les curses; en la que s’inclou esmorzar saludable per a tots els participants, dret a participar.

Premis per als tres primers en cada categoria, masculí i femení. Els participants en categories babies, tindran tots una medalla commemorativa de participació i no es distingiran classificats ni es donaran trofeus als tres primers per categoria.

L'organització disposa d'una assegurança per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa.

Totes les proves amb sortida i arribada a la plaça Mercadal i casc antic (circuits tancats al trànsit).