Festa de la bicicleta

Edició 2021: dissabte 23 d'octubre

Inscripcions: tanacades

El Club BTT Radical Sport i la Paeria de Balaguer, organitzen aquesta pedalada popular per a tot el públic; nens i nenes de 3 anys i avis de fins a 90 anys, han participat en aquesta ruta ciclista pels carrers i barris de Balaguer. Una cursa sense cap ànim de competició que vol reunir el màxim nombre de participants, amb l'únic objectiu de passar una tarda divertida i entretinguda amb la família d'una forma ben diferent.

Galeria fotogràfica 2019

Galeria fotogràfica 2016

Galeria fotogràfica 2014

Per guardar els drets d'imatge, tot aquell que ho desitgi podrà exigir que es retirin les fotos de l'àlbum on hi surti reflectit, sota prèvia petició a esports@balaguer.cat.

Gracies per la vostra participació.

Informació

Cartell

Les rutes es troben conscientment adaptades a aconseguir la màxima participació de totes les edats i també es plantegen varies opcions per tal de garantir la màxima seguretat de tots els participants. Així doncs ens trobem amb una primera ruta pels vials més amples de Balaguer que permetrà que els més petits de la família ens puguin acompanyar i siguin els principals protagonistes; sense esforçar-se i passejant pel mig dels carrers de la nostra ciutat.

En quant a la segona ruta i buscant la continuïtat i mobilitat de la festa; tenim dues opcions. Una primera que ens portarà fins a les Franqueses, un camí més llarg per un entorn més agradable i amb una parada per hidratar-se al Monestir de les Franqueses; també tenim una segona opció que ens dirigirà pel marge esquerra del riu Segre, fins entrar pel camí de l’Horta d’Amunt de Balaguer, un passeig que permetrà als més petits acompanyar-nos sense deixar de pedalar.

 

Ruta 1: recomanable per a tots els públics.Mostra Cycling. Festa de la bici_ruta1 en un mapa més gran

 

Ruta 2: recomanable per a nens a partir de 4 anys.


Mostra Cycling_festa de la bici_ruta 2.1. en un mapa més gran