Triatló de muntanya

Amb la consolidació a la ciutat del Club Esportiu Pedala.cat, el triatló de muntanya a guanyat en interès i participants edició rere edició. Ja sigui pel gran nombre se socis a les files del club, per la mateixa espectacularitat de la prova, per ser l’únic en la seva categoria, pels fabulosos paratges i entorns que ens porta el recorregut, o fins i tot per la mateixa duresa i exigència del circuit, fan del triatló de muntanya una prova més que especial.

L’entorn de la ciutat, aprofitant el marge del riu Segre, i el de la comarca de la Noguera, amb fàcils accessos cap a la muntanya, han fet que la Federació Catalana de Triatló concedeixi el campionat de Catalunya a la prova disputada a Balaguer.

L’atractiu d’aquest esport és veu impulsat per la proposta conjunta que han tingut la Regidoria d’esports i el Club Esportiu Pedala.Cat amb dues proves ben diferenciades. La primera amb el Triatló de muntanya, amb unes distancies de 750 mts. nedant; 21 km. en BTT i 5 km. de cursa a peu; i una segona proposta encara més exigent amb el Triatló “B” de carretera, un mig Ironman, de 1500 mts nedant, 90 km. en bicicleta de carretera i 20 km. de cursa a peu. Aquestes proves han aconseguit que Balaguer sigui un referent en aquest esport a nivell nacional.
 

 

Cartell