Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Triatlˇ de muntanya

Amb la consolidació a la ciutat del Club Esportiu Pedala.cat, el triatló de muntanya a guanyat en interès i participants edició rere edició. Ja sigui pel gran nombre se socis a les files del club, per la mateixa espectacularitat de la prova, per ser l’únic en la seva categoria, pels fabulosos paratges i entorns que ens porta el recorregut, o fins i tot per la mateixa duresa i exigència del circuit, fan del triatló de muntanya una prova més que especial.

L’entorn de la ciutat, aprofitant el marge del riu Segre, i el de la comarca de la Noguera, amb fàcils accessos cap a la muntanya, han fet que la Federació Catalana de Triatló concedeixi el campionat de Catalunya a la prova disputada a Balaguer.

L’atractiu d’aquest esport és veu impulsat per la proposta conjunta que han tingut la Regidoria d’esports i el Club Esportiu Pedala.Cat amb dues proves ben diferenciades. La primera amb el Triatló de muntanya, amb unes distancies de 750 mts. nedant; 21 km. en BTT i 5 km. de cursa a peu; i una segona proposta encara més exigent amb el Triatló “B” de carretera, un mig Ironman, de 1500 mts nedant, 90 km. en bicicleta de carretera i 20 km. de cursa a peu. Aquestes proves han aconseguit que Balaguer sigui un referent en aquest esport a nivell nacional.

 

Cartell

 

 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat