Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Posa't la gorra - Cursa solidària


17 d'abril de 2016


Classificacions

Inscripcions (tancades)

Llista d'inscrits

Com en la resta de ciutats de Catalunya, la iniciativa i el projecte solidaris Posa’t La Gorra a Balaguer, neix amb la voluntat de recaptar el màxim de recursos a favor de la l’AFANOC, Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya; per tal de finançar tots els serveis, accions, projectes i programes que puguin donar resposta a les necessitats de les famílies.

AFANOC

Facebook

Blog informatiuReglament:

La cursa es celebrarà el diumenge 17 d'abril de 2016, amb sortida a les 10:00h. del marge esquerra del riu Segre, alçada estàtua Transsegre; i es donarà com a tancada a les 1,5h. d'haver començat. Cursa oberta a tothom, amb ganes de vèncer qualsevol de les dues distàncies proposades, 10km i 5km. També es proposarà, un recorregut de 3km, amb modalitat de caminada popular.

El recorregut de les curses, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulgui la participant, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit.

Els drets d'inscripció per poder-hi participar són de 7 €, que donen dret a pitral numerat amb xip de control, i gorra obsequi identificativa de la jornada.

A efectes d'assegurança i responsabilitat, els participants nascuts al 2008 i posteriors caldrà que vagin acompanyats d'un adult durant el transcurs de la marxa o recorregut. Aquesta persona responsable haurà d'identificar-se a l'apartat d'observacions del formulari d'inscripció, en el cas contrari es donarà per nul·la la inscripció.

La participació a la cursa garanteix disposar de servies alternatius i annexos a la mateixa; descarrega de diploma commemoratiu personalitzat, amb nom i temps oficial, foto i vídeo d'arribada i accés a l'àlbum de la cursa amb un extens recull de fotos. També l'accés als tallers i zona lúdica habilitada en els espais contigus a l'arribada i actuacions varies que amenitzaran el matí de la jornada atlètica.

S'habilitaran zones varies d'estacionament el màxim properes al punt de sortida, servei de guarda-roba al punt de sortida; i el pavelló del molí de l'esquerrà, amb el servi de vestidors i dutxes per qui ho necessiti.

Els participants trobaran avituallaments durant la cursa, cada 2'5 km i al finalitzar la mateixa.

L'organització disposa d'una assegurança de responsabilitat civil per cobrir qualsevol accident que es produeixi durant el desenvolupament de la cursa, però queden exempts les cobertures per lesions derivades de la mateixa acció.

Les inscripcions es tancaran el dijous 14 d'abril, o quan s'arribi a 2500 participants. Els participants podran passar a recollir la gorra identificativa, el xip i el pitral per la regidoria d'esports, administració de la piscina coberta de Balaguer, de dilluns a divendres en horari de 7.00 a 14.30 hores. No es farà entrega del material, fins que es confirmi el pagament de la inscripció. El mateix dia l'organització habilitarà una carpa per recollir la gorra i pitral als que prèviament no ho hagin pogut fer.

Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament. Tot el que no sigui especificat queda sota la decisió de l'organització, que serà inapel·lable.

Per a més informació truqueu al 973 45 09 15.


Premis:

Tot i trobar-nos davant d'una jornada solidària i amb fins benèfics, des de l'organització no volem perdre l'oportunitat d'aprofitar la jornada atlètica per donar-li el caire esportiu i competitiu que es mereix; així que es farà entrega dels trofeus en base a les següents categories de les curses de 5km i 10km:

5KM - MENORS DE 16 ANYS - MASCULÍ
1r: LOT VICENS + VAL CRASH
2n: LOT WALA + VAL MINI JO 3D
3r: VAL TALLAR CABELLS + SAMARRETA TÉCNICA

5KM - MENORS DE 16 ANYS - FEMENÍ
1r: LOT VICENS + VAL CRASH
2n: LOT WALA + LOT PRODUCTES SALUD GORETTI
3r: VAL TALLAR CABELLS + SAMARRETA TÉCNICA

5KM - MAJORS DE 16 ANYS - MASCULÍ
1r: LOT VICENS + MASSATGE CENTRE ESTÈTIC
2n: BOTELLA MAGNUM CELLER DALMAU + VAL CENTRE NUTRICIO
3r: ESMORZAR POLIESPORTIU + LOT PRODUCTES ANNA TOURIÑO

5KM - MAJORS DE 16 ANYS - FEMENÍ
1r: LOT VICENS + MASSATGE CENTRE ESTÈTIC
2n: BOTELLA MAGNUM CELLER DALMAU + VAL CENTRE NUTRICIÓ
3r: ESMORZAR POLIESPORTIU + LOT PRODUCTES ANNA TOURIÑO

10 KM - MENORS DE 16 ANYS - MASCULÍ
1r: LOT VICENS + OBSEQUI KETS CONSELL ESPORTIU
2n: SAMARRETA SIGNADA AEK + PILOTA FORÇA LLEIDA + VAL FASHION KIDS
3r: POWERBANK + VAL JOVENTS

10 KM - MENORS DE 16 ANYS - FEMENÍ
1r: LOT VICENS + OBSEQUI KETS CONSELL ESPORTIU
2n: SAMARRETA SIGNADA FORÇA LLEIDA + PILOTA + VAL FASHION KIDS
3r: CISTELLA BAR LO TORRES + VAL JOVENTS

10 KM - MAJORS DE 16 ANYS - MASCULÍ
1r: LOT VICENS + KAYAC
2n: CISTELLA FRUITA SOL-TEC + VAL CAL MARXANT
3r: BOTELLES OLIUMCASTELLÓ + VAL CASA DE LA CARN

10 KM - MAJORS DE 16 ANYS - FEMENÍ
1r: LOT VICENS + KAYAC
2n: CISTELLA PRODCUTES DE PROXIMITAT + VAL CAL MARXANT
3r: BOTELLES OLIUMCASTELLÓ2 + VAL CASA DE LA CARN

Tots els participants rebran la gorra commemorativa de la festa, que agrairíem a tots els participants es portes com a element identificatiu i representatiu de la festa i de l'acte.


Recorregut de la marxa de 3,5Km:
Recorregut de 5km:
Recorregut de 10km:


Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat