Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Piscina coberta


La piscina coberta municipal de Balaguer fou inaugurada el 23 d'octubre del 2000 i des d'aleshores s'ha convertit en l'equipament esportiu més emblemàtic de la ciutat.

Té com a principal característica el seu sistema de tancament, únic i innovador a les terres de Ponent. Es tracta d'una coberta composta per una sèrie de mòduls disposats telescòpicament que permeten el seu replegament. Aquest caràcter retràctil comporta que l'equipament tingui un ús continuat al llarg de tot l'any, tant a l'hivern com a l'estiu, moment en que els mòduls, tots en forma de volta, queden ubicats sota del major i únic fix.

A més, la coberta és de policarbonat transparent per aconseguir el màxim aprofitament possible de l'energia solar, lumínicament i tèrmicament.

La piscina coberta de Balaguer disposa d'un vas amb una superfície de 25m x 12,5m i una profunditat que va d'1,5m a 2,2m amb un volum total de 547m³ d'aigua, on s'hi desenvolupen diverses activitats: lleure (bany lliure, aquagym, zona lúdica), ensenyament (cursos d'infants i adults), competició (natació i waterpolo) i terapèutica.
Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat