Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

REGIDORIA
D'ESPORTS

Mulla’t per l’esclerosi

Del 9 al 15 de juny a la Piscina Coberta. 

L’Ajuntament de Balaguer a través de la regidoria d’esports col·labora amb la campanya “Mulla’t per l’esclerosi”.

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és un acte solidari convocat per la Fundació Esclerosi Múltiple des del 1994, en el qual es convida a tota la societat a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari, i gaudeix del suport mediàtic tant de TV3 com d'altres mitjans de comunicació catalans. El darrer se celebrà el 8 de juliol de 2007, s'hi adheriren 600 piscines i hi participaren més de 70.000 persones.

A Balaguer, els usuaris de la piscina coberta podran col.laborar amb donacions i compra de material divers entre els dies 9 i 15 de juny. Aquest any es preveu que, gràcies als col.laboradors, es pugui superar el registre de deu mil metres nedats aconseguits a l’edició de l’any passat.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat