Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Xerrada 'Gelosies entre germans'

A càrrec de Glòria Cornet Viu.

Dia: dijous 15 de març de 2018

Hora: 19.30h

Organitza: Biblioteca Margarida de Montferrat

La xerrada s’emmarca en el projecte Educar & Família i s’ha programat amb la intenció d’iniciar un cicle formatiu adreçat a famílies d’infants des de llar d’infants fins a Cicle Superior de Primària, per tal de donar-los eines en el dia a dia amb els infants.
La durada de la situació de gelosia que viu un fill en la família depèn molt de l’actuació dels pares. La intervenció dels pares és essencial perquè la gelosia no representi un patiment per al nen, evitant que la rivalitat entre els fills sigui per molt temps. Els nens a totes les edats necessiten que se’ls demostri afecte.
Parlarem de com els nens poden expressar la gelosia a través de diferents conductes, dels indicadors de la presència de gelosia, de les pautes que poden ajudar a que la situació millori i com evitar la gelosia de la millor manera.
Glòria Cornet Viu és educadora social i coach estratègica especialitzada en la gestió emocional i de les relacions, ensenya a les persones a fer-se càrrec de les seves emocions i gestionar-les per tenir relacions sanes, felices i conscients amb elles mateixes i les altres persones.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat