Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Taller: 'Mira, toca, sent'

CartellLa Biblioteca dels nadons” a càrrec d’Anna Juan. Es tracta d’un taller adreçat a pares, mares, tiets, tietes, mestres, avis, àvies...

Dia: dissabte 7 d’abril de 2018

Hora: 11 del matí

Lloc: Biblioteca

 

Sabíeu que els nadons llegeixen abans de llegir paraules i frueixen amb la literatura? Heu pensat alguna vegada com es llegeix un llibre sense text? Com esllegeix un llibre amb només textures o imatges?  Us agradaria descobrir alguns dels llibres més bonics que es produeixen actualment per a nens de 0 a 3 anys? Us agradaria aprendre a compartir-los amb ells?
Si ets mare o pare, avi o àvia, tiet, tieta, si estàs embarassada o ja tens un petit lector a casa, aquest és el vostre taller! Veniu i toqueu, mireu i descobriu tot un món de llibres.
El taller té com objectiu experimentar amb els llibres i donar eines per forjar una relació afectiva entre els nens i els llibres, gràcies a la mediació d'un adult amorós.

 

El taller té com objectiu experimentar amb els llibres i donar eines per forjar una relació afectiva entre els nens i els llibres, gràcies a la mediació d'un adult amoròs. Ens ineressa que descobriu la literatura infantil, que conegueu autors i obres que han marcat la seva història i que arran d'aquest tastet pugueu anar descobrint altres joies a la biblioteca del barri o llibreria de referència. La
proposta passa doncs, per provocar la trobada amb els llibres i per potenciar el plaer de jugar, d'escoltar, de compartir i d'emocionar-se amb les obres que els autors actuals de la literatura infantil elaboren pels més petits. Aquest taller està estructurat en tres sessions programades als mesos d’abril, juny i octubre.

L’activitat s’emmarca en el projecte Educar & Família, engegat per les Regidories d’Ensenyament i Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer, amb el suport de les AMPA de les llars d’infants municipals i dels mateixos centres educatius.
 

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat