Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Xerrada 'el perquè dels mals comportaments'

CartellA càrrec de Francesc Pla de Fabra Formació.

Dia: dijous 24 de maig de 2018

Hora: 19.30h

Lloc: biblioteca Margarida de Montferrat

La xerrada s’emmarca en el projecte Educar & Família i s’ha programat amb la intenció de crear un cicle formatiu adreçat a famílies d’infants des de llar d’infants fins a Cicle Superior de Primària, per tal de donar-los eines en el dia a dia amb els infants.

Com a pares segurament ens sembla que els nostres fills aprenen més fàcil els mals comportaments que els bons. Establirem els principals mètodes de modificació del comportament i de bons hàbits de conducta. Parlarem de les pautes per a la implementació de càstigs i reforços i de les tècniques de resolució de conflictes, així com l'aplicació de normes i límits.

Francesc Pla és professor i tutor d'institut de llengua i literatura catalana, actor i professor de teatre, formador i orientador en diversos temes formatius i ponent de diversos àmbits.

Fabra Formació és una empresa de Lleida que, dins la seva línia de formació i educació, dóna també suport a les famílies en l'educació dels seus fills a través de xerrades que tenen com a objectiu donar resposta als diferents interrogants, preocupacions i dubtes, a més de resoldre les dificultats que es troben en el dia a dia.

Les xerrades també van adreçades a professors/es, educadors/es, com a formació complementària per a què puguin aprendre nous recursos i utilitzar-los a les aules. Els objectius que es plantegen en aquestes xerrades són:

•    Reflexionar sobre l'acció educativa dels pares, tutors o educadors.
•    Oferir recursos per a una millor comunicació familiar.
•    Conèixer les necessitats i característiques de cada fill/a.
•    Saber identificar les dificultats més habituals que es troben en l'educació dels fills i saber afrontar-les.

L’activitat s’emmarca en el projecte Educar & Família, engegat per les Regidories d’Ensenyament i Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer, amb el suport de les AMPA de les llars d’infants municipals i dels mateixos centres educatius.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat