Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Supernit a la Biblioteca

CartellDia: divendres 25 de maig de 2018

Hora: 20.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

PLACES EXHAURIDES

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a través del Club Super3 i el Departament de Cultura en col•laboració amb les diputacions de Barcelona i Girona i Biblioteques de Barcelona proposen una acció per al foment de la lectura i de les biblioteques a tot el país que tingui un alt impacte entre el públic infantil. El Super3 està compromès amb el foment de la lectura mitjançant la Superbiblioteca, la biblioteca dels súpers. A partir d’aquesta idea es proposa un història que lligui aquest escenari amb les biblioteques públiques de Catalunya.

L’activitat que es proposa es treballarà a partir d’una història de la qual seran protagonistes la Nenúfar i la Matoll, els dos personatges principals a dia d'avui de la Família del Super3. La Nenúfar i la Matoll tindran un problema i es quedaran tancades a la Superbiblioteca. Perquè en puguin sortir, els nens i nenes hauran d’ajudar-les mitjançant un seguit d’activitats que es duran a terme a les biblioteques públiques participants. La història començarà uns dies abans al plató del Super3 i s’emetrà per televisió, continuarà a través d’un videojoc creat expressament per anar desenvolupant la trama i, finalment, es demanarà l’ajuda de nens i nenes del Super3 perquè vagin a la biblioteca a ajudar-les a sortir.

L’activitat s’adreça a infants de 6 a 9 anys tot i que la història es plantejarà de manera que les activitats les pugui dur a terme tota la família.

Més informació: en aquest enllaç
Informació genèrica de l'activitat: en aquest enllaç

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat