CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Supernit a la Biblioteca

CartellDia: divendres 25 de maig de 2018

Hora: 20.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

PLACES EXHAURIDES

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a través del Club Super3 i el Departament de Cultura en col•laboració amb les diputacions de Barcelona i Girona i Biblioteques de Barcelona proposen una acció per al foment de la lectura i de les biblioteques a tot el país que tingui un alt impacte entre el públic infantil. El Super3 està compromès amb el foment de la lectura mitjançant la Superbiblioteca, la biblioteca dels súpers. A partir d’aquesta idea es proposa un història que lligui aquest escenari amb les biblioteques públiques de Catalunya.

L’activitat que es proposa es treballarà a partir d’una història de la qual seran protagonistes la Nenúfar i la Matoll, els dos personatges principals a dia d'avui de la Família del Super3. La Nenúfar i la Matoll tindran un problema i es quedaran tancades a la Superbiblioteca. Perquè en puguin sortir, els nens i nenes hauran d’ajudar-les mitjançant un seguit d’activitats que es duran a terme a les biblioteques públiques participants. La història començarà uns dies abans al plató del Super3 i s’emetrà per televisió, continuarà a través d’un videojoc creat expressament per anar desenvolupant la trama i, finalment, es demanarà l’ajuda de nens i nenes del Super3 perquè vagin a la biblioteca a ajudar-les a sortir.

L’activitat s’adreça a infants de 6 a 9 anys tot i que la història es plantejarà de manera que les activitats les pugui dur a terme tota la família.

Més informació: en aquest enllaç
Informació genèrica de l'activitat: en aquest enllaç

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat