Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Bibliotrivial

CartellDurada: del 18 de juny al 13 d'octubre de 2018

Inici: dilluns 18 de juny a les 5 de la tarda a la Biblioteca

Es tracta d’una activitat de foment de la lectura adreçada a infants d’entre 5 i 12 anys, o lectors de llibres adreçats a aquestes edats, classificats en tres categories diferents: de 5 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

El Bibliotrivial prèn el relleu del Rally de la Biblioteca que després de 4 anys  d’èxit, ha volgut renovar-se per engrescar als petits lectors.

El Bibliotrivial consta de 8 etapes que es corresponen als 8 formatgets de la fitxa del Trivial. Cada formatget és una tipologia de llibre, diferent segons la categoria del participant. Així doncs, si parlem dels infants de 10 a 12 anys, per exemple, trobem aquestes categories.
       - TARONJA: llibres protagonitzats per colles d’amics
       - GROC: llibres protagonitzats per personatges fantàstics
       - VERD: llibres de coneixements
       - BLAU: llibres d’aventures o de viatges
       - VERMELL: llibres de poesia
       - FÚCSIA: històries realistes
       - LILA: llibres d’intriga
       - BLAU MARÍ: còmics

Quan els participants aconsegueixin els 8 formatgets caldrà que superin un qüestionari sobre el funcionament de la Biblioteca. Si ho fan amb èxit, hauran acabat el joc.

El Bibliotrivial finalitzarà el 13 d’octubre i el dijous dia 25 d’octubre a la tarda, tindrà lloc la festa de cloenda per a tots els participants on es farà el sorteig de premis entre tots els finalistes que hagin acabat el joc amb èxit.

Tots els que hi vulguin participar cal que facin la inscripció a la Biblioteca i sol·licitin el passaport que certificarà que van aconseguint els diferents formatgets de colors.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat