Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


CANCELĚLAT - Taller: Facebook i altres xarxes socials al teu m˛bil

CartellCANCEL·LAT

Per a majors de 55 anys

Dies: dimarts 20 i dimecres 21 de novembre de 2018

Horari: d'11.00h a 13.00h

Inscripcions: a la biblioteca o al telèfon 973 443 410. A partir del 22 d'octubre fins el 12 de novembre

Places limitades prèvia inscripció.

 

Per quart any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer a través de La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya, s’adhereix al projecte per formar més de 4.300 persones majors de 55 anys en l'ús de les tauletes i els smartphones.

L'objectiu d'aquest projecte és que les persones grans aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Aprenen, per exemple, a connectar-se a una xarxa WiFi, a navegar a través de la seva tauleta, i a aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil per fer fotos amb la càmera, utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype i poder comunicar-se amb els seus, entre altres. D'aquesta manera, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d'acció social i educativa amb la finalitat de promoure l'educació en el lleure d'infants i joves. Amb el temps, la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la investigació i la gestió en el Tercer Sector. La tasca social de la Fundació Pere Tarrés està avalada per 50 anys d'experiència, els més de 335.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen als diferents projectes i serveis. Entre ells, disposa d'una àrea digital que desenvolupa projectes educatius en l'àmbit de les noves tecnologies de què es beneficien més de 7.700 persones cada any.

La Fundación Vodafone Espanya és una institució sense ànim de lucre que contribueix a l'impuls de la innovació i la utilització de les TIC per millorar la qualitat de vida de les persones i, especialment dels col·lectius vulnerables. Desenvolupa projectes d'innovació tecnològica que faciliten la vida a persones amb discapacitat i gent gran, principalment. Promou programes de formació en TIC per recolzar la seva autonomia personal i la inserció social i laboral. Contribueix a la difusió de les telecomunicacions a la societat a través de publicacions i informes.

Paeria de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   paeria@balaguer.cat