Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Contacontes 'El misteri de les lletres'

CartellDia: dissabte dia 23 de febrer de 2019

Hora: 11.00h

Lloc: sala d'actes del Casal Cívic

Per a infants a partir de 4 anys

A càrrec de Mertxe París de Mosaics Llibres.

Contacontes i taller basat en el conte «El misteri de les lletres» d’Eulàlia Canal i il·lustrat per Elena Frauca.

Us heu preguntat mai d’on surten els contes? Com neixen les històries?. En Miko i la Muska, amb imaginació i paciència, faran un gran descobriment. Un bonic i màgic relat que relaciona el curs de la natura amb el procés creatiu.

Es tracta d’una proposta que, a més de la narració oral convida al públic a imaginar i crear què podria produir un arbre. A partir de les idees dels assistents es creen (amb diferents materials com ara cartolines, papers de colors...) aquests «fruits« o bé les lletres d’aquests «fruits» per tal de poder penjar-les en un arbre de cartró maixé que porta la tallerista de 160 cm. L’objectiu final és donar vida a l’arbre de les lletres.

Mosaics Llibres és una editorial independent nascuda l’any 2014. Va ser fundada per Mertxe París que, després de treballar en llibreries, en altres editorials i fer una estada professional a Barefoot Books(Oxford), a través del programa d’emprenedoria Erasmus for Young Entrepreneurs, torna amb la decisió de crear el seu propi segell editorial.
Publiquen literatura infantil i juvenil, tot i que defensen que aquest gènere no està limitat a cap edat determinada. Per tant, la majoria dels seus llibres també són per a tota la família.
Tenen la seva seu a Barcelona, però arriben allà on hi hagi lectors interessats en els seus llibres.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat