Biblioteca Margarida de Montferrat

Contacontes 'El misteri de les lletres'

CartellDia: dissabte dia 23 de febrer de 2019

Hora: 11.00h

Lloc: sala d'actes del Casal Cívic

Per a infants a partir de 4 anys

A càrrec de Mertxe París de Mosaics Llibres.

Contacontes i taller basat en el conte «El misteri de les lletres» d’Eulàlia Canal i il·lustrat per Elena Frauca.

Us heu preguntat mai d’on surten els contes? Com neixen les històries?. En Miko i la Muska, amb imaginació i paciència, faran un gran descobriment. Un bonic i màgic relat que relaciona el curs de la natura amb el procés creatiu.

Es tracta d’una proposta que, a més de la narració oral convida al públic a imaginar i crear què podria produir un arbre. A partir de les idees dels assistents es creen (amb diferents materials com ara cartolines, papers de colors...) aquests «fruits« o bé les lletres d’aquests «fruits» per tal de poder penjar-les en un arbre de cartró maixé que porta la tallerista de 160 cm. L’objectiu final és donar vida a l’arbre de les lletres.

Mosaics Llibres és una editorial independent nascuda l’any 2014. Va ser fundada per Mertxe París que, després de treballar en llibreries, en altres editorials i fer una estada professional a Barefoot Books(Oxford), a través del programa d’emprenedoria Erasmus for Young Entrepreneurs, torna amb la decisió de crear el seu propi segell editorial.
Publiquen literatura infantil i juvenil, tot i que defensen que aquest gènere no està limitat a cap edat determinada. Per tant, la majoria dels seus llibres també són per a tota la família.
Tenen la seva seu a Barcelona, però arriben allà on hi hagi lectors interessats en els seus llibres.