Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Hora del conte 'Les tres Reines d'Orient'

CartellDia: dijous 7 de març de 2019

Hora: 18.00h

Lloc: sala d'actes del Casal Cívic

Per a infants a partir de 4 anys 

A càrrec de Mertxe París, de Mosaics Llibres.

Les tres Reines d’Orient» és un contacontes que imagina què passaria si, a més del Baltasar, Gaspar i Melcior, també existissin les tres Reines d’Orient. Es tracta d’una proposta caracteritzada pel seu toc d’humor en la què es demana la col•laboració del públic, tant per fer una llista de desitjos com per inventar i cantar una nova nadala dedicada a les tres Reines d’Orient.

Aquesta sessió s’emmarca dins el projecte Contes Tu, una activitat de contacontes des d’una perspectiva de gènere. Es basa en la creença del poder dels contes com a instruments generadors de noves actituds i comportaments que defensin la igualtat i l’equitat entre els homes i les dones. La proposta se centra en la narració oral de la mà de professionals del llenguatge teatral i des de la proximitat i l’empatia amb els interlocutors. La posada en escena és molt acurada i plena de detalls per tal d’enriquir el missatge. S’adreça tant a públic infantil com adult. Els eixos de treball són:

a) Diversitat sexual
b) Noves famílies
c) Dones que fan història
d) Revisió dels clàssics literaris

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat