Aquest lloc web fa servir cookies pròpies per millorar l′experiència de navegació. En continuar la navegació entenem que s′accepta la nostra política de cookies D′acord

CULTURA

Biblioteca Margarida de Montferrat


Inici del Bibliotrivial

Logo BibliotrivialDia: dijous 25 d’abril de 2019

Hora: 17.00h

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Edat: infants d’entre 5 i 12 anys, o lectors de llibres adreçats a aquestes edats, classificats en tres categories diferents: de 5 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

Es donarà el tret de sortida als participants del 2n Bibliotrivial.

Es tracta d’una activitat de foment de la lectura

El Bibliotrivial consta de 8 etapes que es corresponen als 8 formatgets de la fitxa del Trivial. Cada formatget és una tipologia de llibre, diferent segons la categoria del participant. Així doncs, si parlem dels infants de 10 a 12 anys, per exemple, trobem aquestes categories.
-    TARONJA: llibres protagonitzats per colles d’amics
-    GROC: llibres protagonitzats per personatges fantàstics
-    VERD: llibres de coneixements
-    BLAU: llibres d’aventures o de viatges
-    VERMELL: llibres de poesia
-    FÚCSIA: històries realistes
-    LILA: llibres d’intriga
-    BLAU MARÍ: còmics

Per aconseguir cada formatget han de respondre correctament les preguntes del llibre que han llegit. Quan els participants aconsegueixin els 8 formatgets caldrà que superin un qüestionari sobre el funcionament de la Biblioteca. Si ho fan amb èxit, hauran acabat el joc.

El Bibliotrivial finalitzarà el 12 de setembre i el dissabte dia 21 de setembre al matí, tindrà lloc la festa de cloenda per a tots els participants on es farà el sorteig de premis entre tots els finalistes que hagin aconseguit omplir la seva fitxa amb els 8 formatgets de colors.

Tots els que hi vulguin participar cal que facin la inscripció a la Biblioteca i sol·licitin la seva fitxa de participant que certificarà que van aconseguint els diferents formatgets de colors.

Ajuntament de Balaguer
Plaça Mercadal, 1   -   25600 Balaguer (Lleida)   -   973 44 52 00   -   ajuntament@balaguer.cat