Biblioteca Margarida de Montferrat

Bibliotrivial

Logo BibliotrivialInici: 17.00h del dijous 25 d’abril de 2019

Finalització: dijous 12 de setembre de 2019

Lloc: Biblioteca Margarida de Montferrat

Edat: infants d’entre 5 i 12 anys, o lectors de llibres adreçats a aquestes edats, classificats en tres categories diferents: de 5 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

Es tracta d’una activitat de foment de la lectura

El Bibliotrivial consta de 8 etapes que es corresponen als 8 formatgets de la fitxa del Trivial. Cada formatget és una tipologia de llibre, diferent segons la categoria del participant. Així doncs, si parlem dels infants de 10 a 12 anys, per exemple, trobem aquestes categories.
-    TARONJA: llibres protagonitzats per colles d’amics
-    GROC: llibres protagonitzats per personatges fantàstics
-    VERD: llibres de coneixements
-    BLAU: llibres d’aventures o de viatges
-    VERMELL: llibres de poesia
-    FÚCSIA: històries realistes
-    LILA: llibres d’intriga
-    BLAU MARÍ: còmics

Per aconseguir cada formatget han de respondre correctament les preguntes del llibre que han llegit. Quan els participants aconsegueixin els 8 formatgets caldrà que superin un qüestionari sobre el funcionament de la Biblioteca. Si ho fan amb èxit, hauran acabat el joc.

El Bibliotrivial finalitzarà el 12 de setembre i el dissabte dia 21 de setembre al matí, tindrà lloc la festa de cloenda per a tots els participants on es farà el sorteig de premis entre tots els finalistes que hagin aconseguit omplir la seva fitxa amb els 8 formatgets de colors.

Tots els que hi vulguin participar cal que facin la inscripció a la Biblioteca i sol·licitin la seva fitxa de participant que certificarà que van aconseguint els diferents formatgets de colors.